LVI- ja putkityöt

Ilmanvaihto asennukset ja saneeraukset

Toimiva ilmanvaihto on yksi tärkeimmistä asumismukavuuden edellytyksistä. Ilmanvaihto on rakennuksen energiankulutuksen kannalta erittäin merkittävä toiminto, johon kannattaa kiinnittää huomiota myös saneerauskohteissa. Tämän päivän ilmanvaihtokoneet ovat äärimmäisen energiatehokkaita tehokkaan lämmöntalteenoton ansiosta. Hyvällä hyötysuhteella varustetulla lämmöntalteenottokoneella saadaan energiatehokkaasti raikas huoneilma ilman vedontunnetta.

Putkistourakointi ja saneeraus

Hyvissä ajoin tehdyt putkiremontit pienentävät vesivahinkojen riskiä merkittävästi. Putkiremontti voi tarkoittaa käyttövesiputkiremonttia, lämpöjohtoremonttia tai viemäriremonttia. Yleensä käyttövesiputket ovat lyhytikäisimmät ja niiden uusiminen tulee ensimmäisenä ajankohtaiseksi noin 30 vuoden käytön jälkeen.

Teollisuuden putkityöt

Toteutamme myös ammattitaitoisesti teollisuuteen liittyvät putkistourakat ja työt.  Pystymme toimittamaan "avaimet käteen" periaatteella projektinhoidon, asennustyöt, materiaalit sekä loppudokumentoinnin aina käytönopastukseen saakka. Materiaali ja asennus sekä liitostavasta riippumatta, kuten RST, HST tai musta rauta. Liitostapoina: puristus, kierre, TIG-hitsaus ja muut yleisimmät tavat.

Meiltä saat myös LVI-suunnittelun

Hyvän lopputuloksen taustalla on aina laadukas suunnitelma riippumatta siitä tehdäänkö uutta vai korjataanko vanhnaa. Suunnitelmaa tehdessä voimme tutkia myös eri vaihtoehtojen kustannusrakenteita ja näin ollen järjestelmästä saadaa mahdollisimman kustannustehokas.

Ota yhteyttä

Uponor KOTI -putkiremontti

Uponor-komposiittijärjestelmä on testattu ja turvallinen

Uponor KOTI -putkiremontti toteutetaan Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta. Omakotitalon putkiremontti ei häiritse asumista ja se kestää kohteesta riippuen tyypillisesti vain yhdestä päivästä viikkoon. Monelle remontin helppous tulee yllätyksenä.

Omakotitalon putkiremontti on valmis alle viikossa

Kun teetät putkiremontin omakotitalossasi hyvissä ajoin, vältät mahdolliset vesivahingot ja pidät kustannukset aisoissa. Ennakoiva putkiremontti vie myös vain murto-osan vesivahingon korjaamiseen vaativasta ajasta!

Putkiremontin kesto

Putkirikon tuhojen korjaaminen on huomattavasti kalliimpaa ja kestää paljon kauemmin kuin suunniteltu putkiremontti. Uponor KOTI -putkiremontilla saat omakotitaloosi uudet vesiputket nopeasti ja vaivattomasti. Remontti sujuu nopeasti, yleensä vain 2–5 päivässä! Ja koska vesi katkaistaan vain muutamaksi tunniksi, ei sinun tarvitse muuttaa remontin ajaksi muualle.

Putkiremontin hinta

Toisin kuin moni luulee, ei omakotitaloon teetetyn putkiremontin hinta ole päätähuimaava: Uponor KOTI -putkiremontin hinta liikkuu yleensä 4000 ja 7000 euron välillä ja asennustyön osuudesta voi hakea jopa 50% kotitalousvähennystä. Tarvittaessa remontin voi maksaa erissä.

Energian­säästö­laskurillamme
lasket kätevästi paljonko voit säästää lämmityskustannuksissa

Laske »

Ota yhteyttä

 
Sivukartta